Voordelen voor jou

Benefits@Work

Bij Royal Dutch Kusters Engineering zijn we altijd op zoek naar manieren om onze medewerkers iets extra’s te kunnen bieden. Met de samenwerking met Benefits at Work kun je flink besparen dankzij leuke kortingen op mode, electronica, dagjes uit en nog veel meer. Deze gunstige voorwaarden gelden exclusief voor jou en je collega’s.

Een actieve personeelsvereniging!

Wij hebben een zeer actieve personeelsvereniging die meerdere malen per jaar iets organiseert. Uiteraard allemaal vrijblijvend: it’s all up to you. Zo maken we jaarlijks een dagtripje naar een mooie stad, in Nederland of daarbuiten, waarbij dan meestal ook sprake is van een activiteit maar waar het bovenal gaat om een gezellig samenzijn met alle collega’s. En dan wordt er natuurlijk ook geproost.

Ook hebben we afgelopen voorjaar nog een chocoladeworkshop gedaan. Ja echt waar zelfs de mannen vonden het leuk. En het was bovendien ook nog erg lekker want we hebben enorm veel chocola meegekregen. Ook handig voor thuis.

Ook de aanloop naar de feestdagen zijn altijd erg gezellig bij Kusters. Om de kerstdagen alvast in te luiden hebben we de jaarlijkse ‘warme kersttruien-dag’ en uiteraard ook met de nodige versiering in onze kantoren. Niet iedereen houdt van Kerst ook dat begrijpen wij. Houd je niet van Kerst? Geen nood, je kunt gewoon komen werken. Uiteraard niet met de Kerst zelf :).

En zo zijn er nog veel meer dingen die onze PV organiseert, te veel om op te noemen eigenlijk. Kom en ervaar het zelf.

De chocoworkshop bij Bankbetbakkerij Lamers
Een attentie tijdens Pasen voor onze medewerkers
De warme kersttruien-dag, geïnitieerd door onze PV
Onze grillmeister in actie