Interviews met onze collega’s

Wil je graag weten hoe het is om bij Kusters te werken? Wij geven je natuurlijk graag een uitgebreide indruk! Maar nog veel belangrijker is het om jouw toekomstige collega’s zelf aan het woord te laten. Hoe vinden zij het om bij Royal Dutch Kusters Engineering in Venlo te werken? Waar bestaan de werkzaamheden vooral uit, hoe is de werksfeer, en hoe zit het met de collegialiteit? Worden er ook buiten het werk om leuke uitjes georganiseerd? En nog veel meer. Allemaal heel belangrijke zaken die je vervolgens kunt meenemen in je overweging.

Heb je vragen, stel ze gerust. info@werkenbijkusters.nl. Natuurlijk kun je ook altijd een dagje meelopen om de sfeer te proeven.

Metaaljournaal april 2022

In april 2022 zijn we geïnterviewd door Metaaljournaal en brachten zij een bezoek aan onze hoofdlocatie in Venlo. Het magazine Metaaljournaal gaat over werken en leren in de metaalbewerking en komt viermaal per jaar uit. Zij namen een kijkje in onze keuken interviewden de techneuten.

Je kunt de volledige uitgave inclusief ons artikel hier lezen.

Wat doet een monteur bij Kusters?

Ook onze monteur Matje is geïnterviewd voor het Metaaljournaal. Matje werkt al 36 jaar bij Kusters en hij monteert de behuizing van onze geldvernietigingsmachines. Hij heeft al oneindig veel machines gebouwd en nog altijd verveeld het niet. Het totale interview van Metaaljournaal lees je hier.

Teamleider Service bij Kusters!

Bij Kusters is ook een service-afdeling die ervoor zorgt dat de machines die wereldwijd geplaatst zijn ook onderhouden worden en een upgrade krijgen na verloop van tijd! Kees stuurt deze afdeling aan en samen met zijn collega’s zorgt hij ervoor dat onze klanten een uitstekende service krijgen.

Lees Kees zijn verhaal hier.

Een dag uit het leven van een Service Engineer!

Pierre is Serice Engineer en heeft ontzettend veel ervaring. Hij is al sinds 2003 werkzaam voor ons. Hij bouwt samen met collega’s nieuwe machines en reist over de hele wereld. Hij heeft in zijn loopbaan bij Kusters al veel cursussen kunnen volgen maar doet ook veel aan zelfstudie.

Lees het volledige interview hier.

Interview Alex, Internationaal monteur
Interview Susy, Office Support
Interview Thijs, Technical Sales Engineer