Stageplekken

Een geschikte stageplek vinden is vaak een uitdaging of een zoektocht. Je stelt namelijk bepaalde eisen aan een stageplek. Maar het hoeft niet lastig te zijn! Ben je op zoek naar een uitdagende stageplek bij een enthousiast team? Bij Royal Dutch Kusters Engineering in Venlo bieden we diverse mogelijkheden aan voor stagiaires. Dit kunnen zowel meewerkstages zijn of een afstudeerstage. Uiteraard word je tijdens je gehele duur van je stage door deskundige collega’s begeleid en kun je na afloop met recht zeggen dat je iets hebt geleerd. Daarnaast ontvang je tijdens je stage bij Kusters een stagevergoeding.

Meewerkstage Finance & Control

In deze opdracht houd jij je o.a. bezig met de optimalisering van diverse rapportages.

Technische stage Venlo

Als machinebouwer bieden we uiteraard stageplekken op technisch vlak. Zo kun je met de studies werktuigbouwkunde, technische bedrijfskunde en engineering prima bij ons terecht en bieden we opties voor zowel MBO- HBO als WO opleidingen. Ook als je een commerciƫle, administratieve en marketingstudie volgt hebben wij stageplaatsen voor jou.

Erkend leerbedrijf

Kusters is door de samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) officieel erkend als leerbedrijf en is bevoegd om stages en leerbanen te verzorgen voor het middelbaar beroepsonderwijs. Bij ons kun je terecht met opleidingen in de volgende richtingen:

  • Economie en administratie
  • ICT
  • Techniek en procesindustrie

Je kunt hierbij denken aan stages op het gebied van mechatronica, elektrotechnische stages, engineering stageplekken en ook marketing en ICT stageplekken. In het erkenningsoverzicht kun je exact zien met welke opleidingen je bij ons terecht kunt. Wij bieden zowel BOL- als BBL-leerplekken. Je kunt ons altijd benaderen om te bekijken welke mogelijkheden en zijn voor jouw leerplek.

Heb je interesse in een stageplek bij Kusters in Venlo. Vul dan onderstaand formulier in en laat tevens je CV achter. Vervolgens nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.